Nya Snöslungor kommer till Våren

Vintersäsongen börjar närma sig sitt slut och även om man vaknat upp vid några tillfällen och upptäckt en vittäckt backe så kan man väl ändå konstatera att snösäsongen är över för den här gången. För dig som redan införskaffat en snöslunga så innebär det att du ställer in den för säsongen, gör rent den och kanske ser över så att allt är i sin ordning. Men har du inte skaffat en snöslunga ännu så kan det vara läge att börja jämföra olika modeller ute på marknaden och kanske se vad du kan köpa till nästa säsong.

 

Stor efterfrågan i år med

Precis som tidigare år så kunde man den här säsongen se många av de populäraste modellerna ta slut. Det är en väldigt stor efterfrågan på snöslungor och leverantörerna har svårt att hinna med. Därför är det extra viktigt för dig som tänker köpa en snöslunga till nästa säsong att börja leta i tid och kanske köpa den en bit innan snön faller. För när det väl blir dags att skotta så brukar det inte ta lång tid innan snöslungorna tar slut.

För att göra det lätt för dig att hitta och jämföra snöslungor så hittar du här på sidan teknisk fakta och jämförelse mellan många av de populäraste snöslungorna på marknaden. Dessutom så kan du ta del av vad andra tycker om de olika modellerna och kanske utbyta erfarenheter. Vi tycker det ska vara roligt och enkelt att hitta en bra snöslunga som passar just dig och därför har vi skapat den här sidan.

Vi hoppas att alla läsare haft en bra vintersäsong och ser fram emot att följa marknaden och jämföra olika snöslungor tillsammans med er besökare. Tillsammans så sitter vi inne på en enorm kunskap som många mer än gärna delar med varandra. Det tycker vi är riktigt roligt!

Som du kanske märkt så har ByggHemma slut på de flesta modellerna för i år. Där kan vi meddela att man får in nya snöslungor i Juli / Augusti.